Podsumowanie SepsEast2016

SepsEast2016

Dobiegło końca forum SepsEast2016, trzecie takie wydarzenie skupiające specjalistów z Centralnej i Wschodniej Europy. Odbywało się ono od 10 do 12 listopada tego roku w Budapeszcie. Program współtworzyli także polscy eksperci, w tym prof. Andrzej Kübler. Zgodnie ze słowami przewodniczącego Komitetu Naukowego SepsEast2016 prof. Zsolta Molnara spotkanie było sporym sukcesem. Więcej informacji na temat wydarzenia można uzyskać ze strony: www.sepseast2016.com, natomiast poniżej zamieszczamy cały list od prof. Molnara:

Dear Colleagues,

SepsEast is a unique initiative to bring Eastern and Western European experts and key opinion leaders into one faculty in order to help to bring standards of intensive care up to a similar level and also to help junior doctors to become motivated by international experts by both listening to their talks and also meet them in person on the SepsEast conferences. These meetings have a very friendly, open atmosphere, and we organize these venues in Budapest in every second year, alternating with German Sepsis Society. We had a very successful 3rd meeting this year with 500 participants, of whom 200 were junior doctors (age less than 29), who did not have to pay registration fees. Our next meeting will be in November 2018.

Our goal has remained the same for years, to move Eastern European intensive care medicine forward, which is reflected in our motto:

United we speed, divided we’re slow!

See you soon,

Prof. Dr. Zsolt Molnar